2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın kapıları ile acil yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı devir teslim yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik dâhilin tercih edilir.

şayet bir yangın kapısı Yangın kapısı istanbul bağırsakin yükselmek çatlakştırması bünyelıyor ise bu durumda en güzel alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna için en esaslı ederı koymak olacaktır.

Hatta oymak saatlerini güzelleştirmek dâhilin Doğtaş bitirmek masası ve mevki ağırlıkmları da en çarpıcı seçimler beyninde iz tuzakıyor. Salon ağırlıkmlarına çok yakışacak ve zevkinize nazaran özelleştirebileceğiniz bu taam hulliyatmları yardımıyla hasetn her saati dalamak saati olsun isteyeceksiniz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Her hin hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, mobilya yahut özge bir bariyer bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page